Gyógyszer nélkül kiút a cukorbetegségből


Visszanyerheti egészségét!

Szüntesse meg a CUKORBETEGSÉG szervezetünket, vesénket, agyunkat, lényegében minden szervünket roncsoló hatását, és a járulékosan kialakuló szív- és érrendszeri betegségeket, melyek cukorbetegeknél a leggyakoribb okai az elhalálozásnak.

Ha tanácsainkat követi 5,5 alá, a normál tartományba viheti a glikolizált hemoglobin szintjét! Erre azért van szüksége, mert az 5,5 alatti szinten a glikolizáció szervezetünket roncsoló hatása lényegében megszűnik.


Ha Ön a diétára helyezi a hangsúlyt, ambiciózus, nagyra törő célokat érhet el, hiszen a diabéteszt 90%-ban a helytelen étrend okozza.

  • Megfelelő életmóddal és étrenddel a diabétesz legtöbb esetben leküzdhető.
  • A gyógyszer és az inzulin a hatásos diéta következtében, több mint 50%-ban egy idő után elhagyható.
  • A helyes diéta képes csak arra, hogy a vércukrot és az inzulinszintet is csökkentse, valamint az inzulinrezisztenciát is megszüntesse, ezért érdemes a diéta mellett kitartani.
  • Megfelelő étrenddel még 1-es típusú cukorbetegségben is – mely egy autoimmun inzulinhiányos betegség – legtöbbször a felére csökkenthető az inzulinadag. Szerencsére ezen betegségben csak a cukorbetegek 5-10%-a szenved, a cukorbetegek legnagyobb része 2-es típusú.
  • A diéta betartásával, valamint egyes vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények fogyasztásával gyógyszer és inzulin nélkül is sok cukorbeteg visszanyerheti egészségét.

Vércukorszint szabályozás diétás étrenddel

Helyesen összeállított diétával látványos eredményeket érnek el nemzetközi szinten is azok a cukorbetegekkel foglalkozó orvosok, akik a táplálkozás és az életmód megváltoztatását helyezik előtérbe a betegség kezelésében.

Publikációik, statisztikáik bizonyítják, hogy az általunk és általuk ajánlott módszerrel, sok cukorbeteg visszanyerheti egészségét. Igazolt, hogy megfelelő diétával, sok esetben gyógyszer és inzulin nélkül is lehetséges a vércukorszintet a normál tartományban tartani.


Aki Önnek a tudásanyagot küldi:

Dr. Turi Attila vagyok, 10 év kórházban töltött orvosi munka után a vitaminok és táplálékkiegészítők területén kezdtem dolgozni, mert úgy gondoltam egészségromlásunk oka a táplálékhiányban keresendő.

Dr. Turi Attila az egészség szolgálatában

Majd mintegy 20 évvel ezelőtt felismertem, hogy egészségromlásunk fő oka a mérhetetlen egyensúlybomlás táplálkozásunkban. Az utóbbi 500 évben a könnyen felszívódó szénhidrátok 200-szoros növekedése étrendünkben olyan mérgező dózis, mely hosszabb távon egészségromlásunkat és a cukorbetegség kialakulását okozza. Ez a felismerés vezetett ma már több mint 20 éve a táplálkozástudomány területére. Az ingyenes tudásanyagban bemutatjuk azt az étrendet és életmódot mellyel visszanyerheti egészségét. Ezen kívül ismertetünk egy általunk kifejlesztett, a cukorbetegek étrendjébe illő ideális táplálékot.


Az Ön döntése, elhatározása szükséges ahhoz, hogy a gyógyszer és inzulin adag növelésének, a betegség súlyosbodásának útját járja, vagy az ajánlott diétával a gyógyszer adagok jelentős csökkentését éri el.

Kérje ingyenes tudásanyagunkat a módszerről, mellyel az Ön aktív részvételével saját kezébe veheti egészségét, és állapotában jelentős javulást érhet el.